mandag 31. august 2009

Syk igjen...

Ja, i dag har jeg behov for å syte littegranne. Jeg er syk med luftveisproblemer for tredje gang siden sommerferien. Denne gangen er værre enn de andre to, og jeg holder meg hjemme fra jobb i dag for ikke å smitte alle de andre med nysingen og hostingen min.

Eldstemann har vondt i halsen og er også hjemme i dag. Han er nå 11 og er begynt å interessere seg for matlaging, så han har laget ostesmørbrød til oss til frokost i dag. Det er godt med noe ekstra når helsa ikke er på topp.

Ute er det et ufyselig vær, så det er litt godt å sitte inne framfor ovnen å vite at man slipper å gå ut i regnværet i dag. Perfekt vær for håndarbeid. Men først en rask dusj, så føler man seg fort mye bedre ;o)

3 kommentarer:

Anita sa...

Såå kjedelig å være syk da, men bra at du ser det mulighetene til å få håndarbeidert litt ;0) Jeg sitter her og skal skrive en liten oppgave om helsefremmende og forebyggende arbeid OG helsesøstersfunksjon :p. Er visst litt for lenge siden jeg skule skrive om noe sååååå fornuftig så dette stoppet HELT opp *usj*. Heldigvis kommer Joh. hjem i kveld og kan hjelpe meg og strukturere og rydde hodet litt :0) Ellers har Ane vært hos tannlegen idag for å sjekke en tann, men hun ville ikke åpne munnen så det var jo fort gjort.... Skal tilbake om 6 mnd. Joh. er i Oslo og har vært innom StoffogStil for å kjøpe glidelåser til meg, nå skal det syes penal og "mappe" til laptoppen :0) Ble visst litt pratesyk jeg, god bedring Merethe og kos dere!

Tani sa...

Uff da!God bedring!!

Hilde C. sa...

God bedring!