tirsdag 1. september 2009

Vi har kjøpt oss hytte.

Da har vi endelig kjøpt oss hytte, eller kanskje jeg heller skal si at vi har kjøpt oss arbeid. Vi overtok hytta for 14 dager siden, og har allerede rukket å tilbringe to helger der ute.

Vi kjøpte hytta av en eldre dame som ble enke før hytta var helt ferdig. Ettersom hun bor langt unna valgte ho å prøve å selge den for to år siden. Hun var uheldig med valg av megler og bestemte seg for å prøve å selge den privat. Hun hadde akurat kommet nordover da vi var i nabolaget på kaffebesøk og fikk nyss om hytta som var til salgs igjen. Etter kaffen var drukket bar det nedover på visning og før dama rakk å kontakte lokalavisen for å annonsere hytta var ho solgt til oss ;o)

Det er en del jobb som gjenstår med hytta.
Før vinteren setter inn håper vi å ha beiset ferdig hele hytta utvendig. Vi er allerede godt i gang med denne jobben, men trenger en finværshelg for å bli ferdig med jobben. Vi ønsker også å få innlagt strøm før vinteren setter inn.

Innvendig er det også en del jobb å gjøre, men det er ingenting som haster. Vi tar ting i rolig tempo slik at vi ikke gjør noe vi vil angre på senere. Til nå har vi jobbet ute og brukt lite tid på å gjøre oss kjent inne. Hytta er kjøpt fult møbeler og inneholder endel skatter som vi vil beholde, men også mye som vi med tiden vil kvitte oss med.

Her er et bilde som er tatt fra altanen på hytta og viser noe av den fine utsikten. Nå gleder vi oss bare til helgene fremover og håper på en fin lang høst.

2 kommentarer:

Wenche`s Sysler sa...

Gratulerer med flott hytte!
Nydelig utsikt.
Du er vel der nå også kanskje?
Ønsker deg ei god helg!

Berit sa...

Gratulerer med hytta! Så veldig flott ut! Så arti at du og har blogg!!!