onsdag 29. juli 2009

Sommerferien 2009

Da var snart sommerferien 2009 et tilbakelagt kapittel. Jeg har allerede jobbet i tre dager, og det er litt godt å komme inn i de vanlige rutinene.

Årets ferietur gikk til Tyrkia, og dette er bilde av hotellet som vi bodde på de 14 dagene vi var der nede. Vi hadde en kjempeflott tur, og jeg vil komme med et innslag om turen senere når jeg har fått ordentlig tid til å gå gjennom alle bildene fra turen ;-))


3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Der så det flott ut,sikkert en herlig ferie dere har hatt.Vi kom heim på onsdag,og vi har hatt det veldig koselig.Valpen var så grei å ha med seg,så det var ingen problemer.Hun og Titti går kjempegodt ilag,Titti har tatt henne til seg som sin egen,så kos å se hvor omsorgsfull hun er mot henne.God helg.Klem fra tante:o))

Hobbygåsa sa...

Oj det ser herlig ut! Regner med at dere har badet myyye mer enn vi har i sommer :-) Joda, jeg har lånt et Nikon D60 og sliter værre. Klarer ikke å ta klare bilder med det, og fargene blir så rare. Det har 18-55 linse som jeg mener er fryktelig begrenset og får ikke brukt det til noen ting... Skikkelig frustrert med andre ord :-) Nå har jeg gått tilbake til Olympusen min :-) Håper å få låne Nikonen igjen med 18-200 linse slik at jeg kan få prøvet litt mer. Men hvilket kamera jeg ender opp med, det gjenstår å se. Jeg prøver å sjekke opp mest mulig, for så fort jeg er i gang med å kjøpe linser blir det jo vanskelig å bytte kameramerke. Og da er det best at jeg er fornøyd med valget :-) Ha en fin uke!

Hilde C. sa...

Det ser helt paradisisk ut :-)